About

Ik fotografeer al sinds 2002 digitaal. In het begin vooral familie- en vakantiefoto’s, zoals de meeste mensen. Maar doordat je bij digitale fotografie meteen het resultaat terugziet (direct op de camera en bij thuiskomst op de computer), ontdekte ik dat steeds meer ging “fotograferen” ipv kiekjes maken, waardoor ik toch tegen de beperkingen van een compactcamera aanliep.
Zodoende heb ik begin 2010 besloten om een vervolgstap te zetten en een Canon digitale spiegelreflex camera aangeschaft. Bij aanschaf kon ik een 1-daagse Canon workshop volgen, welke gegeven werd door de Fotovakschool. Mede hierdoor heb ik besloten om in september 2010 de Basisopleiding van de Fotovakschool te gaan volgen. Inmiddels heb ik deze Basisopleiding met goed gevolg afgerond, maar zal de komende tijd nog steeds blijven leren door het volgen van Workshops.
Ik zal op deze blog, behalve mijn ervaringen en resultaten van de opleidingen, ook foto’s van andere foto-ervaringen gaan publiceren.

Vanaf 5 januari 2015 maakt dit blog onderdeel uit van mijn eigen ‘zakelijke’ website: www.hanshoekstrafotografie.nl.

Hans Hoekstra

Een deel van mijn foto’s is te koop via:

Oypo

Copyright

Natuurlijk voel ik mij gevleid als u mijn foto’s zo mooi vindt, dat u ze wilt gebruiken. Bedenk wel dat alle teksten en foto’s op deze blog onder © copyright van Hans Hoekstra vallen, tenzij anders aangegeven.
Overname van artikelen (digitaal of print), is alleen toegestaan na toestemming. Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.
Linken naar artikelen op deze blog mag natuurlijk altijd.